Kdo se stane novou nemesis Jamese Bonda?

Vydáno: 05.04.2014 16:00 - Zuzana Hofmanová | foto: MGM

Nezničitelný agent se v posledním filmu pořádně zapotil, když se pokoušel lapit padoucha s tváří Javiera Bardema. Kdo je horkým kandidátem na nového úhlavního nepřítele v bondovce s pořadovým číslem 24?
Daniel Craig ve filmu Skyfall / SkyfallPráce na již čtyřiadvacátém Bondovi jsou zatím v počátcích, nicméně Sam Mendes, který se po troše přemlouvání znovu ujme režie, už teď hledá vhodného padoucha. Po Skyfall, kde se ho nezaměnitelně ujal Javier Bardem, je to castingová výzva. Nicméně už teď kolují zatím nepotvrzené dohady o tom, že hon na Bondův protipól má již svého favorita.
Mendes by údajně neměl sáhnout po žádném zavedeném jménu, ba právě naopak. V hledáčku se mu objevil Chiwetel Ejiofor, jehož hvězda je teprve na vzestupu. Britský herec s nigerijskými kořeny se zapsal do povědomí hlavně letošní nominací v oscarovém klání za hlavní roli ve 12 letech v řetězech, jeho herecká filmografie čítá ale třeba i spolupráci s Woody Allenem.

Jediné potvrzené informace se týkají pouze obsazení Daniela Craiga, Ralpha FienneseNaomie Harris a Bena Whishawa. Režisér se momentálně potýká i s hlavolamem, koho obsadit do rolí nových bond girls. Volné mají být hned dvě ženské role, přičemž jedna z nich by měla připadnout dívce „s problematickou minulostí“ ze Skandinávie.

Koho byste Vy chtěli vidět v roli padoucha?

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY