Škyťák a Bezzubka v klipu z Jak vycvičit draka 2

Vydáno: 28.03.2014 18:30 - | foto: facebook tvůrce

Animovaná parťácká komedie Jak vycvičit draka patřila v roce 2009 k jedněm z nejlépe hodnocených animovaných snímků. Po pěti letech do kin přichází pokračování, z kterého se můžete podívat na krátkou scénu.
Fotografie z filmu  / How to Train Your Dragon 2Je to už nějakou chvíli, co dalo Dreamworks Animation vědět, že letos v létě přijde do kin Jak vycvičit draka 2 (a samozřejmě ve 3D). Před více než půlrokem byl k vidění atmosferický teaser, který měl sám o sobě podobu klipu, a před více než třemi měsíci byl odhalen dějový zvrat i zápletka pokračování v traileru. Až teď je snímek připomínán klipem, který není ani akční (jako teaser), ani nepřináší překvapivá odhalení (jako trailer). Spoléhá se totiž na to, že jeho diváci znají první díl, zamilovali si obě titulní postavy - Škyťáka a jeho domácího mazlíčka Bezzubku - a chtějí si potvrdit, že se za půl dekádu od premiéry jedničky animace ještě zlepšila.

V krátké ukázce vidíme, jak Škyťák a Bezzubka společně pojmenovávájí horu, která je před nimi a na kterou se chystají vyrazit. V původním je k slyšení Jay Baruchel jako Škyťák, ale snímek by do českých kin měl dorazit dabovaný (což znamená, že přijdeme o hlas Cate Blanchett či Jonaha Hilla, jež by měli namluvit zcela nové postavy).

Na klip se můžete podívat níže, v diskuzi můžete třeba tipovat, kam si myslíte, že se Škyťák a Bezzubka vydávají.

První klip z filmu Jak vycvičit draka 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Jonah Hill (Marek, 01.04.2014 00:32) Reagovat

    Namlouvá jednu z postav už od jedničky

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY