Seriálový vrah Dexter jako nový Daredevil?

Vydáno: 28.03.2014 10:34 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Netflixová série od Marvelu začne třináctidílným seriálem o slepém ochránci spravedlnosti Mattu Murdockovi alias Daredevilovi. Štafetu po Benu Affleckovi by nakonec mohl převzít někdo, koho dobře znáte.
DaredevilMinulý měsíc byla potvrzena marvelovská televizní série ve spolupráci se službou Netflix, která na scénu uvede čtyři superhrdiny komiksové řady Hell's Kitchen Daredevila, Lukea Cage, Iron Fista a Jessicu Jones, jenž se na závěr sejdou v týmovém seriálu The Defenders. Jako první na řadu přijde slepý ochránce zákona Matt Murdock, jenž by si měl svůj televizní debut střihnout už v příštím roce - a jelikož na projektu dávno pracuje režisér a scenárista Drew Goddard (Chata v horách), zbývá už jen zvučné jméno do hlavní role.

A to by mohlo znít Michael C. Hall. Toho jistě zná každý fanoušek seriálového vraha Dextera, který loni na podzim skončil svou osmou řadou. S informací ohledně Daredevila přišla fanouškovská stránka Comic Book Cast a oficiální marvelovský Facebook, který tvrdí, že se třiačtyřicetiletý herec nachází na jedné z předních příček potenciálních uchazečů o roli. Hlavně kvůli tomu, že se má na roli prý správný věk a už je díky Dexterovi proslavený natolik, že by jeho obsazení automaticky zvýšilo zájem o seriál.

Herec se nechal slyšet, že by se nyní raději věnoval filmu, ale je to holt těžké, když vás mají diváci tak silně zafixovaného v jediné televizní roli. Navzdory tomu, že si zahrál v jedné z vedlejších rolí dramatu Zbav se svých miláčků, to spíše vypadá, že vezme nabídku zvažovaného spin-offu Dextera (ano s Dexterem) než nějakou menší filmovou zakázku.

Dokázali byste si ho jako Daredevila vlastně vůbec představit?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY