První fotografie a videa z pokračování Avengers

Vydáno: 25.03.2014 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Avengers: Age of Ultron má být vyvrcholením tzv. Fáze II marvelovských komiksových adaptací. Studiu se ale nepodařilo vysoce očekávaný projekt dostatečně utajit, protože byly pořízeny záznamy z natáčení v Itálii.
Captain America: Návrat prvního Avengera má převážně nadšené recenze, které superhrdinský paranoidní thriller hodnotí jako nejlepší marvelovku. Dosud za nejpovedenější byli považováni první Avengers, jejichž druhý díl s podtitulem Age of Ultron se v těchto dnech natáčí v Itálii. A jelikož jde o očekávaný blockbuster a scéna se odehrává na otevřeném prostranství, našel se někdo, kdo ji pravděpodobně na svůj mobilní telefon zaznamenal v podobě několika nepříliš kvalitních videí a fotografií.

Na nich vidíme akci (s nezbytnými výbuchy a utíkajícím davem), do které jsou zapojeni Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), Hawkeye (Jeremy Renner)... a možná i titulní záporák Ultron, jehož ztvárňuje James Spader. Původně se mělo za to, že ho pouze namluví, jelikož postava bude převážně počítačově animovaná, ale na konec tomu je nejspíš jinak.

Alespoň se dá odhadnout, že tajemná postava je Ultron, jelikož z videí to vypadá na střet skupiny protagonistů proti jednomu antagonistovi a na jedné fotografii je patrná snaha "obrněnce" zakrýt černým pláštěm, aby její podoba nebyla odtajněna příliš brzy. Přeci jenom do nedávna byly venku pouze concept arty (výtvarné návrhy). Na dvojici videí z natáčení se můžete podívat níže, na fotografie výše v galerii, ale neočekávejte vysokou estetickou kvalitou a raději si pospěště, než bude obojí na zásah studia staženo.

Natáčení filmu Avengers: Age of Ultron v Aostě.

Natáčení autobusové scény do filmu Avengers: Age of Ultron.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY