Trailer: Olympionik a válečný hrdina očima režisérky Angeliny Jolie

Vydáno: 17.02.2014 12:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Ani vlažné přijetí režijního debutu hollywoodskou divu neodradilo od dalšího pokusu uspět i na opačné straně kamery. Po V zemi krve a medu přichází s válečným dramatem podle skutečných událostí.
Jack O'Connell při natáčení filmu  / UnbrokenZatímco se do kin pomalu chystá rohatá Maleficent, Jolie finišuje se svým vlastním režijním počinem, kde figuruje i jako producentka, aby válečné Unbroken vpustila do světa během letošních Vánoc. Pro svůj další film na postu režisérky si vybrala poměrně velké sousto – příběh skutečného olympionika a válečného hrdiny Louise “Louie” Zamperiniho, který během druhé světové války strávil po pádu letadla celých čtyřicet sedm dní na otevřeném moři, aby byl následně zajat japonským námořnictvem.

Jolie se rozhodla adaptovat knižní verzi příběhu „skutečného amerického hrdiny“ z pera Laury Hillenbrand, která má na kontě i bestseller Seabiscuit: An American Legend. Nicméně první ochutnávka z režisérčina Unbroken nabízí nejen několik filmových scén, reálné záběry, ale i rozhovor se skutečným Zamperinim, takže se můžeme těšit i na úhel pohledu hlavního protagonisty celého neuvěřitelného dobrodružství.

Z první ukázky je zřejmé, jakou cestou se filmové Unbroken pravděpodobně vydá. Mimo „prodeje“ typického amerického snu ale vůbec nemusí dopadnout špatně. Jolie si na plac přizvala Rogera Deakinse, dvorního kameramana bratří Coenů, a na výsledném vizuálu je to vidět. Slibně vypadá  i herecké obsazení v čele s britským objevem Jackem O'Connellem, který si premiéru s velkou hollywoodskou produkcí odbude v letošním 300: Vzestup říše. Mimo něj se v Unbroken objeví i Domhnall Gleeson, Finn Wittrock, Alex Russell a Garrett Hedlund.

A co říkáte na Angelinu Jolie coby režisérku vy?

Oficiální trailer k filmu Unbroken
Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY