Paul Bettany se přidává k Avengers 2 jako další záporák

Vydáno: 07.02.2014 11:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zdá se, že obsazení Avengers: Age of Ultron nezná mezí - nově se k týmu již zvučných hereckých jmen připojí také Paul Bettany, známý hlavně hlasem počítačového systému J.A.R.V.I.S. Koho si zahraje?
Paul Bettany ve filmu Kazatel / PriestMožná to ani nevíte, ale Paul Bettany je členem marvelovského univerza už od úplně prvního filmu - v Iron Manovi (a jeho dvou pokračováních) a týmovce Avengers svým klidným hlasem namluvil Starkův inteligentní počítačový systém J.A.R.V.I.S. Nyní to ale vypadá, že by si mohl ve Whedových Avengers: Age of Ultron střihnout svou hranou premiéru jako postava jménem Vision.

Ta je v komiksech adroid vyrobený samotným Ultronem, což bude hlavní záporák nadcházejícího filmu. Bude mít tedy svého sidekicka? O tom zatím můžeme jen spekulovat - chvíli se počítalo, že se v roli Visiona objeví zmrtvýchvstanuvší Clark Gregg, ale ten je nyní plnohodnotnou součástí seriálového týmu Agents of S.H.I.E.L.D., nebo dokonce Vin Diesel, který si však nakonec zahrál mluvící strom ve Strážcích Galaxie, takže zůstalo pole otevřené. Také dosud nevíme, zda bude Bettany hrát stejnou postavu jako v předchozích dílech, která se jen zhmotní, nebo půjde o někoho úplně nového.

Fotografie z filmu Captain America: Návrat prvního Avengera / Captain America: The Winter SoldierCo dalšího se děje v marvelovském univerzu? Kromě možného obsazení Evangeline Lilly do Ant-Mana, oznámení třetího Captaina Americy a Thora nebo Whedonových přirovnáních Avengers 2 k druhému Kmotrovi se také spekuluje o tom, jaké filmy by mohly být součástí Fáze III. Jisté místo má Doctor Strange, jeho následovníkem by však mohli být rovnou Strážci Galaxie 2 (z jejichž prvního dílu jsme mimochodem ještě neviděli ani trailer). Stručné info máme také o Návratu prvního Avengera, jehož nedávný trailer jistě zvedl nejednoho diváka ze židle, který by se měl na konci přímo propojit s Avengers 2 a představit několik nových postav nadcházejícího sequelu. Mluví se také o tom, že by se druhá Capova sólovka mohla spojit s příběhovou linií seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Takže pokud nekoukáte, máte co dohánět...

Zdroj: Collider, Variety, Daily Mail, JoBlo


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY