X-Men: Budoucí minulost v mezinárodním spotu

Vydáno: 05.02.2014 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Na víkendovém Superbowlu dominovaly spoty na očekávané komiksové adaptace, ale přece jenom vedle dvou pokračování, Captain America a Amazing Spider-Man, chyběl ten na X-Men: Budoucí minulost.
Fotografie z filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastAť již byly důvody studia jakékoliv (mnoho spotů na komiksové adaptace by se vyrušilo navzájem; nemá smysl investovat peníze do zaběhlé franšízy, když je potřeba zviditelnit jiné projekty...), během tzv. Velké hry se diváci nedočkali spotu na X-Men: Budoucí minulost. Museli jsme si vystačit s trailerem, u kterého kombinace vůbec prvních záběrů s osvědčenou hudbou zafungovala dokonale, a promo fotografiemi, jež byly na obálkách časopisu Empire.

První spot byl zveřejněn až dnes. Ačkoliv u něj v popisku stojí, že je určený pro mezinárodní trh (americké obdoby bychom se tudíž měli dočkat brzy), docení ho nejvíc japonské publikum. Obsahuje totiž okázalé japonské mezititulky a titulky překládající dialogy a monology postav.

Oproti traileru nemá žádné nové záběry navíc, ale je osvěžující, že neklade až takový důraz na akci, jak bývá zvykem, ale na emocionálně vyhrocené sekvence. Závěrečná montáž obličejů superhrdinů/padouchů zabírá i na ploše pouhých třiceti sekund. A to i když člověk ví, že ne všichni se dostanou do kinosestřihu, ale až ve vystřižených scénách na DVD či BD vydání. Spot můžete zhlédnout níže.

Mezinárodní spot k filmu X-Men: Day of the Future Past.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY