Pod kůží: blízké setkání se Scarlett Johansson v traileru

Vydáno: 31.01.2014 10:00 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Mistrně napsaný příběh s prvky sci-fi Pod kůží není v našich krajích nejznámější, avšak za velkou louží vzbudil pozornost a letos se dočkáme jeho prvního filmového zpracování s Scarlett Johansson jako hlavní hrdinkou.
Scarlett Johansson ve filmu  / Under the SkinScarlett Johansson hraje mimozemšťanku, která je poslána na Zemi mimozemskou korporací jako nádherná žena s úkolem lovu neopatrných stopařů pomocí své "nenasytné sexuality". Poté své kořisti unáší na svou domovskou planetu, kde jsou lidé považování za neskutečnou delikatesu - jenže jak už to bývá, postupem času jí to k lidem začne přitahovat i jinak, než jen chuťovými pohárky.

Režie se ujal poměrně neznámý a v uvozovkách nezkušený Jonathan Glazer, který zatím neměl pořádnou možnost se projevit, má za sebou totiž pouze průměrnou komedii Sexy bestie a vlažně přijaté drama Zrození. Z hutně atmosférického teaseru těžko soudit jeho um či neum, ale to i v jakých kolejích se film vydá. Sled rychle sestříhaných záběrů nic konkrétního neprozrazuje, maximálně naznačuje určitou syrovost snímku s nekompromisní hlavní hrdinkou. 

Bez pevné režisérské ruky může Under the Skin lehce sklouznout k tuctovému hororu s příchutí sci-fi, jenže v opačném případě se máme na co těšit. Jestli vám stačí k natěšenosti tato upoutávka nebo pokud to k upoutání vaší pozornosti je prozatím málo, posuďte sami.

Trailer zhlédněte níže.

Originální teaser k filmu Under the Skin


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY