Hvězdy nám nepřály: bestsellerová romance v traileru

Vydáno: 30.01.2014 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Podle knižního bestselleru Johna Greena vznikl stejnojmenný snímek Hvězdy nám nepřály. V hořkosladkém romantickém snímku se v hlavních rolích představí Shailene Woodley a Ansel Elgort.
Režisér Josh Boone si po snímku Stuck in Love z roku 2012 vybírá další romantický doják - tentokrát jím bude adaptace knižního bestselleru Johna Greena v českém překladu jako Hvězdy nám nepřály, jenž vypráví o šestnáctileté dívce Hazel, které je diagnostikována rakovina štítné žlázy, ale během léčebného programu se zamiluje do chlapce Augusta, vyléčeného pacienta leukémie. Na takové rovině se zkrátka musí opatrně, aby režisér nesklouzl k lacinému kýči o lidech s nevyléčitelnými chorobami.

Ale dle traileru to vypadá, že se Boone vydal tou nejlepší možnou cestou - tedy optimistickou a hravou lákající na romanci v nevídaných podmínkách. Vlastně to vypadá jako přívetivější verze Van Santova Neklidu, která dokáže i z tak vážného problému, s nímž se hrdinové potýkají, udělat hřejivý film s poselstvím a sehranou hlavní dvojicí. V ní se představí relativně neznámý Ansel Elgort (vedlejší role v remaku Carrie) a také Shailene Woodley, která po The Spectacular Now opět kotví v bezpečném přístavu indie dramedií o dospívání. 

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete čtyři fotky a plakát.

Originální trailer filmu Hvězdy nám nepřály


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tu knihu mám doma a už jsem ji četla třikrát.... (Kristýna, 12.04.2014 17:16) Reagovat

    Tu knihu mám doma a už jsem ji četla třikrát. Vždy se u ní rozbrečím a proto se moc těším na tento film, který je natočen podel obsahu knihy. Doufám, že se mi bude líbit tak, jako ta kniha. :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY