Leonardo DiCaprio ukájí chtič v klipech z Vlka z Wall Streetu

Vydáno: 30.12.2013 19:30 - | foto: Paramount Pictures

Zítra se s vámi podělíme o redakční TOPku toho nejlepšího, co bylo letos v českých kinech. Již teď lze s určitostí napsat, že v té příští se na předních pozicích objeví Vlk z Wall Streetu, z kterého se můžete podívat na tři klipy.
Díky novinářské projekci a předpremiérám v síti Cinema City mohli první diváci zhlédnout nejnovější snímek amerického klasika Martina Scorseseho Vlk z Wall Streetu. Valná většina se shoduje na tom, že přestože se jedná o nejdelší mistrův počin z jeho dosavadní celovečerní fikční filmografie, klidně by si nechali líbit původní čtyřhodinový sestřih.

Kdo to štěstí neměl a musí si počkat na oficiální kinopremiéru, která je v České republice stanovena na 16. ledna příštího roku, musí si prozatím vystačit se zvěrejněnými klipy. V těch předchozích jsme se mohli bavit tím, jak protagonista v podání Leonarda DiCapria jedná, když je zhulený, v aktuálních máme možnost nahlédnout do světa vrcholového byznysu, kde jde hlavně o "uvolnění". Alkohol a sex (potažmo masturbace) jako způsoby, jak se ve světě finančníků, ve kterém dominují čísla, nezbláznit.

Klip z Vlka z Wall Streetu: První den na Wall Streetu.

Klip z Vlka z Wall Streetu: "Honíš?"

Klip z Vlka z Wall Streetu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY