Kampaň Nymfomanky vrcholí, hrdinka chce být bez sexu

Vydáno: 13.12.2013 16:25 - | foto: facebook tvůrce

Nymfomanka se zcela odhalí na předpremiéře na Boží hod, ale ne úplně, protože si něco schovává do druhé části. Klip z předposlední kapitoly druhého dílu najdete v článku, ale nečekejte žádný sexuálně explicitní obsah.

Fotografie z filmu Nymfomanka / NymphomaniacDruhý díl Trierovy Nymfomanky má ve své domovině a vybraných evropských zemích premiéru již začátkem ledna, a tak jsou v rámci kampaně zveřejňovány klipy z posledních kapitol. Těch na konec nebude deset, nýbrž osm (pravděpodobně čtyři a čtyři) - a na pořadu dne je ukázka z předposlední kapitoly. Oficiální popisek (přeložený, vyznačený kurzívou) k ní si můžete přečíst níže:

Kapitola 7: Zrcadlo

Obrazy, které vidíte v zrcadle, se na první pohled zdají být přesnou replikou objektu, na který se díváte. Jde ovšem o omyl, protože objekt je vždy zrcadlenou, a tudíž nedokonalou verzí původního objektu.

Joe se snaží zbavit vlastní sexuality.

Z popisku je patrné, že se protagonistka bude snažit vyléčit něco, co je její neoddělitelnou součástí, tudíž jí potlačení sexuálních pudů spíš uškodí než pomůže. Během minutové scény  neuvidíme žádný sex v různých podobách, ale - jak si zahraniční kolegové všimli - až trainspottingovskou scénu odvykačky. K ní poněkud ironicky zní Mozartovo Requiem a název kapitoly se dá chápat jako zjevný odkaz na Tarkovského stejnojmenný životopis. Na ukázku, kterou na rozdíl od traileru či některých předchozích klipů z Youtube pro porušení podmínek nejspíš nestáhnou, se mlsné jazýčky mohou podívat pod textem:

7. klip z Nymfomanky.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY