Jason Bateman nadává v traileru své režijní prvotiny

Vydáno: 10.12.2013 08:00 - | foto: Aerofilms

Jason Bateman se rozhodl natočit svůj první celovečerní film, ve kterém si zahrál i hlavní roli. Svým debutem Bad Words rozhodně nevybočuje ze škatulky, do které zapadl jako herec. Přesvědčit se můžete v traileru.
Jason Bateman ve filmu Paul / PaulBad Words vypadají jako politicky nekorektní komedie s obhroublým a nedospěle se chovajícím hlavním hrdinou, který se ale vlivem malého chlapce změní a stane se lepším člověkem. Povedený Rkový snímek, jehož závěrečné ponaučení nevede k přehodnocení předcházejících několika desítek minut, nebyl k vidění od... Santa je úchyl!. A ohlasy na režijní debut Jasona Batemana, který se obsadil i do hlavní role, nasvědčují tomu, že vánoční dospělácký kult bude mít svého nástupce. 

Dlouho jsme museli věřit recenzím, které vyšly po uvedení na torontském filmovém festivalu - a teď máme možnost se nechat přesvědčit zveřejněným audiovizuálním materiálem. V necenzurované upoutávce sice neuvidíme žádný sex, násilí či braní drog, protože upoutávka Bad Words si Rkový rating zjevně vysloužila za nadměrné užití neslušných slovíček. 

A kolem slov se bude točit také celá zápletka, protože se třicetiletý muž (v podání Jasona Batemana) rozhodně přihlásit do soutěže v hláskování, jelikož splňuje podmínky: nedokončil osmou třídu základní školy. Machiavellistický protagonista, k němuž diváci budou z počátku získávat sympatie jenom stěží, chce vyhrát stůj co stůj. Alespoň do té doby, než blíže pozná jednoho z účastníků, malého indického kluka. Vývojový vzorec zápletky nejspíš dovede odhadnout předem, a tak se podívejte na necenzurovanou upoutávku (níže), jestli vám tento typ humoru vyhovuje. 

Necenzurovaná upoutávka k filmu Bad Words.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY