Cumberbatchův Sherlock v novém traileru!

Vydáno: 09.12.2013 05:00 - | foto: facebook tvůrce

Sherlock žije. Po teaseru přichází trailer, který dává najevo, že není důležité, jak svou smrt nafingoval, ale proč. A interaktivní verze upoutávky prozrazuje i věci, nad kterými si cumberbitches lámou hlavu dva roky.
Martin Freeman, Benedict Cumberbatch ve filmu Sherlock / SherlockJdete na Hobita: Šmakovu dračí poušť v originálním znění s titulky proto, abyste slyšeli hlas Benedicta Cumberbatche v "titulní" roli? Pokud je vaše odpověď ano, je následující novinka určena právě pro vás. Po dvou letech se britský Sherlock vrací na televizní obrazovky (a ve vybraných městech bude předtím k vidění v kinech) - Britové ho budou moct zhlédnout na Nový rok, Američané od 19. ledna.

K této příležitosti televizní stanice BBC zveřejnila po teaseru a sadě fotografií první plnohodnotnou upoutávku. Láká na všechny tři části minisérie, tj. The Empty Hearse, The Sighn of Three a His Last Vow, ale dá se předpokládat, že nejvíc záběrů je z prvního dílu, ve kterém ještě nedojde na konfrontaci Sherlocka a Dr. Watsona.

Fotografie z filmu Sherlock / SherlockZ dosavadních zvěrejněných materiálů (a nejnovější trailer to potvrzuje) je patrné, že tvůrci si jsou moc dobře vědomi silného fandomu, a tak s ním pracují i ve fikčním světě. V teaseru jsme viděli, jak internetová komunita dává najevo, že "Sherlock žije", heslo, které se stalo vodítkem pro fanoušky, kde a jak hledat nové stopy o třetí řadě mini-série. V traileru je zase zmínka o dvou letech, které uplynuly od předstírané Sherlockovy smrti (dva roky jak ve fikčním světě, tak i v tom reálném), a o tom, že nesejde na způsobu "mediální smrti", ale jejímu důvodu.  

Komu by tedy nestačila regulérní upoutávka, může zamířit na tyto stránky, na kterých nalezne její interaktivní verzi. Po kliknutí na zvýrazněný text se objeví nejenom další klipy, ale i útřzky z rozhovorů s tvůrci a fotogalerie. Pro cumberbitches a sherlokovce je v interaktivním traileru obsažen další materiál, ale ten není jenom tak snadno dostupný.

Minutovou upoutávku můžete zhlédnout níže, její prodlouženou a interaktivní verzi po kliknutí na odkaz.

Trailer k třetí řadě mini-série Sherlock.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY