Sabotage: drsný Arnie jde v traileru po drogovém kartelu

Vydáno: 21.11.2013 19:10 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Arnold Schwarzenneger nemá akčních rolí dost - po Konečné a Plánu útěku ho příští rok uvidíme ještě v novince Davida Ayera Sabotage, kde si zahrál drsného šéfa protidrogového. Podívejte se na trailer.
Největší expert na policejní thrillery se vrací. David Ayer, scenárista oscarového Training Day a režisér snímků jako Drsný časy nebo Street Kings se pouští do další akce plné drsných policajtů. Nyní to však vypadá, že spíše naváže na svůj dosud nejvyvedenější počin Patrola, který sledoval pomocí ruční kamery "normální" den dvou strážníků.

Tady však žádné paradokumentární záběry nečekejte, nýbrž poctivou žánrovou práci s Arnoldem Schwarzeneggerem, který spolu s týmem té nejdrsnější zásahovky půjde po krku drogovému kartelu. Kromě neobjevné kriminální zápletky trailer filmu Sabotage (dříve známého pod názvem Ten) obstojně láká i na třaskavou akci plnou velkých zbraní, adrenalinové zpracování a od úst létající hlášky nejen z oblasti Štýrsko-hradecka. Arnie tak výtečně navazuje na své předchozí ironické role z Konečné a Plánu útěku a upomíná na své nejlepší časy z devadesátých let.

Pokud se Ayerovi, který v současné době natáčí válečný snímek o tankistovi s tváří Brada Pitta, podaří svou žánrovku vytáhnout z okovů policejních klišé alá Street Kings a více upomene na dynamičnost Patroly, je dost možné, že se nám tady rýsuje potenciální akční vlaštovka první poloviny příštího roku.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete pět nových fotek.

Originální trailer filmu Sabotage


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY