Batman vs. Superman: jak se bude film doopravdy jmenovat?

Vydáno: 21.11.2013 18:04 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Informace o připravovaném komiksovém crossoveru "desetiletí" neutichají - ba naopak. Studio Warner Bros. právě registrovalo osm domén, z nichž jedna možná bude oficiálním názvem filmu. Jak zní?
Obrázek komiksu Batman vs. SupermanO pokračování Muže z oceli pravidelně referujeme pod názvem Batman vs. Superman, ale to je stále jen neoficiální název, který se co nevidět změní. Crossover dvou nejznámějších komiksových postav studia DC Comics, který dorazí do kin v létě roku 2015, se už začal natáčet, tak musí zákonitě vyplouvat na povrch nové informace (z poslední doby například spojené s účastí dalších komiksových postav jako Wonder Woman nebo parťáka Batwinga). Tou nejnovější je, že studio Warner Bros. právě zaregistrovalo osm internetových domén, který odhalují potenciální název filmu. U nich je si důležité uvědomit, že stále jde o sequel filmu se Supermanem, ne s Batmanem.

Podobnou taktiku zvolilo i studio Paramount, když registrovalo několik domén k filmu Transformers 4, který nakonec získal atraktivní Age of Extinction. O atraktivitě se však nedá mluvit v souvislosti nabídky osmičky supermano-batmanovských titulů, které na první pohled znějí dost pateticky, klišovitě a také nesmyslně. Udělejte si názor sami:

  • Man of Steel Battle the Knight
  • Man of Steel Beyond the Darkness
  • Man of Steel Black of Knight
  • Man of Steel Darkness Falls
  • Man of Steel Knight Falls
  • Man of Steel Shadow of the Night
  • Man of Steel The Blackest Hour
  • Man of Steel The Darkness Within
Osobně bych byl spíše pro neoficiální a mnohem jednodušší titul Batman vs. Superman, než pro některý z výše vypsaných. Je dost možné, že Warner Bros. bude chtít mít kvůli atraktivitě v názvu jméno Batmana (nebo jeho přezdívku), ale jen ztěží můžeme předpokládat označení Temného rytíře, aby se film vyhl jakýmkoliv srovnáním s Nolanovou trilogií. Líbí se vám vlastně nějaký z názvů nebo máte pro tento crossover vymyšlen svůj vlastní?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Nápady (Petr Zavacký, 24.11.2013 20:57) Reagovat

    Steel at darkness, Man of steel: Black cloak, Man of Steel The Eyes in Darkness, Man of Steel: Pád do tmy, Stín muže z oceli atd ... :D :D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY