Christian Bale se mstí za Affleckovu smrt v prvním klipu

Vydáno: 18.11.2013 15:55 - | foto: facebook tvůrce

"Druhotina" Out of The Furnace potvrzuje, že si režisér a scenárista Scott Cooper umí vybrat výborné herce a možná ještě lepší hudbu. Podívejte se na klip s triem Casey Affleck, Woody Harrelson a Willem Dafoe.
Fotografie z filmu  / Out of the FurnacePrvotina Scotta CooperCrazy Heart získala dva Oscary, jednoho pro Jeffa Bridgese za herecký výkon muzikantské opilecké trosky a druhého za jím nazpívanou píseň The Weary Kind. "Druhotina" Out of the Furnace bude mít ve svém středu taktéž postavu outsidera, ale rozhodně nepůjde o feel good movie - měli bychom se dočkat hvězdně obsazeného thrilleru o pomstě, s kterým se počítá na Oscarech. Americký distributor Relativity plánoval uvedení v limitovaném počtu kusů koncem tohoto měsíce, ale na konec se rozhodl o širší nasazení od 6. prosince, a tak posílil i propagaci.

Nejspíš se nepočítá se získáním cen za píseň, protože původní songy od Eddieho Veddera byly nahrazeny orchestrální hudbou a licencovanými zpívanými skladbami. Promo se tak soustředí na herce, jak se můžete přesvědčit v naší obsáhlé galerii, v níž najdete nové fotografie, a klipu, ve kterém Woody Harrelson spolu s Willemem Dafoem vyhrožují Casey Affleckovi.

Forest Whitaker ve filmu  / Out of the FurnaceKdo zná nástin děje, nejspíš ví, že z toho Affleckova postava nevyvázne živá. Má však staršího bratra (Christian Bale fyzicky proměněný opětovně téměř k nepoznání), který byl právě propuštěn z vězení a který začne celou věc vyšetřovat na vlastní pěst. A jelikož je psychicky traumatizovaný, protože byl jako voják čtyřikrát v Iráku, nehodlá zmizení svého bratra řešit bez použití násilí. V temném thrilleru, který je v kritikách vyzdvihován pro svou důmyslnou strukturu a herecké výkony, se vedle zmíněných objeví ještě Zoe SaldanaForest Whitaker a Sam Shepard.

Klip z filmu Out Of The Furnace.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY