Premiéra Dne nezávislosti byla odložena

Vydáno: 13.11.2013 14:05 - Amaya Tomanová | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Sequel Dne nezávislosti Rolanda Emmericha opět posunul datum své premiéry. Pro ty, kteří se již filmu nemohli dočkat, je to špatná zpráva - snímek spatří světlo světa později, než bylo původně oznámeno.
Roland Emmerich při natáčení filmu Den poté / The Day After TomorrowUdálosti kolem chystaného sequelu dnes již kultovní sci-fi z konce devadesátých let se dávají pomalu, ale jistě do pohybu. Po dlouhých měsících neurčitých zpráv a dohadů bylo letos v létě oznámeno datum premiéry a to, že kromě režiséra Rolanda Emmericha se k filmu vrátí Bill Pullman. O herecké účasti Jeffa Goldbluma se zatím stále ještě spekuluje, podobně jako o Willu Smithovi, jehož účast zatím tvůrci spíše popírali.

Ty, kteří se těšili na to, že se filmu dočkají již v roce 2015, budeme muset nyní zklamat. Červnové datum zůstává, na ID Forever Part I si však počkáme o rok déle; tvůrci to dnes oznámili světu prostřednictvím magazínu Variety. Na snímku s Rolandem Emmerichem dále spolupracují Dean Devlin a James Vanderbilt, jména hereckých představitelů zůstávají i nadále pod pokličkou.

Posledním počinem Rolanda Emmericha je White House Down. Ke Dni nezávislosti se bude vracet v plné parádě - v plánu jsou hned dva sequely, oba prozatím nesou názevm ID Forever. Vzpomínky na původní snímek si můžete osvěžit díky traileru pod článkem.

Zdroj: Collider

Trailer filmu Den nezávislosti (1996)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY