Trailer: Doctor Who slaví velkolepé výročí

Vydáno: 12.11.2013 08:30 - Zuzana Hofmanová | foto: BBC

Speciál k příležitosti 50. výročí Pána času klepe na dveře a s ním i upoutávky na netrpělivě vyhlíženou podívanou. Pořádně si prohlédněte tvář doktora číslo jedenáct. Jeho následovník už je na cestě.
Matt Smith, Karen Gillan ve filmu  / Doctor Who"Měl jsem mnoho tváří, mnoho životů,“ otevírá upoutávku doktor (zatím) s tváří Matta Smithe. První doktor William Hartnell se na obrazovce objevil v roce 1963. Mezi číslem jedna a současným Pánem času není jen devět doktorů, ale i padesát let. A to už si zaslouží malou oslavu.

Stanice BBC si pro tuto příležitost přichystala akcí nabitý speciál, který spatří světlo světa 23. listopadu a který čeká simultánní start po celém světě. Fanoušci si ho mohou vychutnat i v kinosedačce, a to rovnou ve formátu 3D. Pozornost si ale zaslouží hlavně zajímavé obsazení, díky kterému bude na jednom place k vidění jak současný Pán času Matt Smith, tak Jenna-Louise Coleman, David TennantBillie Piper a hlavně hvězda britské scény John Hurt. Speciál s názvem The Day of the Doctor je také jednou z posledních příležitostí rozloučit se s Pánem času se zálibou v motýlcích. Dvanáctý doktor Peter Capaldi, který se poprvé objeví ve vánočním speciálu, jejich fanouškem možná nebude.

Dva trailery zhlédněte níže.

TV trailer #1 pro Doctor Who: The Day of the Doctor

TV trailer #2 pro Doctor Who: The Day of the Doctor


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY