Zprávař 2 útočí na New York s novými character postery

Vydáno: 05.11.2013 15:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Jak dopadne návrat Zprávaře Rona Burgundyho po takřka deseti letech zatím můžeme jen odhadovat. Propagační kampaň nicméně nahrává možnosti, že i podruhé nás čeká solidní komediální jízda.
Režisér Adam McKay a jeho tým ostřílených zpravodajů soustředěných okolo legendárního Rona Burgundyho se rozhodl všechny bavit ještě před prosincovým kino debutem. Anchorman 2: The Legend Continues nás v četné frekvenci zásobuje trailery, propagačními videi nebo plakáty. Poslední zmiňované promo materiály přináší třeba zrovna v tomto týdnu, kdy každá z hlavních postav dostala prostor představit se budoucím divákům na velkém formátu.

A protože mezi jednotlivými televizemi panuje tvrdá konkurence, Will Ferrell a jeho zpravodajská partička ve složení Paul RuddDavid Koechner a Steve Carell se vykašlala na fair play. Do boje nasazuje své největší zbraně a na nových character posterech se představuje v nadměrné velikosti, plnou silou útočící a podmaňující si své nové newyorské útočiště. Plynule tak navazuje na poslední vypuštěný plakát, na kterém byly postavy zobrazeny ještě jako kolektiv. Godzilla a King Kong rázem vypadají směšně.

Všechny nové charakterové plakáty si prohlédněte ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY