Nymfomanka: v novém klipu je už jenom sex

Vydáno: 01.11.2013 16:56 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Promyšlená kampaň nového filmu Larse von Triera pokračuje dalším klipem, tentokrát z páté kapitoly, v níž se zcela odhalí Shia LaBeouf se svou partnerkou Stacey Martin za doprovodu Bachovy symfonie.
Originální kampaň nového dvoudílného snímku Larse von Triera pokračuje. Ten zatím místo regulérních trailerů odhalil minutové klipy ze čtyř svých kapitol (připomeňte si je tady, tady, tady a tady), které zkoumaly různé fáze života ústřední nymfomanky. Nyní přichází na řadu i páté, rozhodně nejodvážnější video ze všech.

Zatímco předchozí klip byl jednou dlouhou černobílou jízdou, ten následující je zatím tím formálně nejneotřelejším - obraz je v něm rozdělený na třetiny, v nichž za doprovodu Bachovy symfonie sledujeme milující se dvojici ve složení Shia LaBeouf a Stacy Martin. Kromě necenzurované nahoty a (orálního) sexu můžeme vidět i některé nediegetické prostřihy na další scény z filmu nebo zdánlivě nesouvisející záběry geparda či nahého muže. To vše slouží k bližší ilustraci páté kapitoly filmu s názvem "The Little Organ School".

Trochu metaforicky to shrnuje popis klipu z oficiálních stránek filmu: "Bachovo preludium: Tři hlasy, každý se svým vlastním charakterem, ale v naprosté harmonii. Jinými slovy: POLYFONIE. Nymfomanka se snadno nechá inspirovat, a přikročí k činu..." 1. část Nymfomanky dorazí do českých kin 26. prosince (do některého už o den dřív), ta druhá už 9. ledna. Budete u toho?

Klip zhlédněte níže. Jelikož je materiál příliš explicitní a byl stažen z YouTube, níže vám nabízíme jeho stream z Vimeo.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY