Ledové království odhaluje v nové upoutávce víc z příběhu

Vydáno: 19.10.2013 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Dobrodružná animovaná podívaná od Disneyho má trailer, z kterého jde rozpoznat, že za Ledovým královstvím stojí Chris Buck, který režíroval Divoké vlny, a Jennifer Lee, která napsala Raubíře Ralfa.
Fotografie z filmu Ledové království / FrozenLedové království chce působit jako klasická disneyovka, pouze počítačem animovaná a ve 3D. Zveřejněná upoutávka má tento dojem stvrzovat, když za pomocí titulků shrne jak ústřední ponaučení o důležitosti rodiny, tak celou závěrečnou část věnuje představení písně, s níž by se studio nejspíš rádo ucházelo o Oscara. Návaznost na zašlou animovanou slávu Disneyho je dokonce tak výrazná, že se Ledové království dává do souvislosti se Lvím králem.  

Vedle toho ale trailer prozradí víc o zápletce, která se svým pojetím záporáka odlišuje od předchozích snímků studia z poslední dekády minuého století. Proti ústřední dvojici, optimistce Anně (kterou namluvila Kristen Bell) a horolezcem Kristoffem, totiž stojí Annina sestra, která nechtěně uložila království "k ledu", jelikož má schopnosti, jež nedovede ovládat. Navíc je větší důraz kladen na atrakce v podobě soupeření se sněhovými monstry, což rozhodně není to, co by si člověk představil pod spojením "klasická disneyovka".

Fotografie z filmu Ledové království / FrozenNa trailer se můžete podívat níže v originálním znění bez titulků, v kinech by Ledové království mělo jít dabované a ve 3D. Odrostlejší diváky upozorňujeme, že pokud se rozhodnou dvouminutovku zhlédnout, budou nuceni přežít "zábavnou" vedlejší postavu  - sněhuláka Olafa, který by nejspíš měl být tím, čím je Oslík pro Shreka a šavlozubá veverka Scrat pro Dobu ledovou. Od 28. 11. bychom se v České republice měli dozvědět, jak se to s klasičností/tradičností snímku má.


Upoutávka k filmu Ledové království.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY