Bill Murray obsazen do záhadného projektu Camerona Crowa

Vydáno: 15.10.2013 18:30 - | foto: Touchstone Pictures

Cameron Crowe, který byl dvakrát nominován na Oscara za scénář (jednou úspěšně), se v novém tisíciletí ocitl na pokraji slávy. Jeho nový - zatím nepojmenovaný - projekt k již tak atraktivnímu obsazení přidává další jméno.
Bill Murray ve filmu Zlomené květiny / Broken FlowersBradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Danny McBrideAlec BaldwinJay Baruchel tvoří dosavadní potvrzenou herecká sestavu nového snímku Camerona Crowea, který se specializuje na romantické komedie (Jerry Maguire, Elizabethtown, Koupili jsme zoo). K výše jmenovaným by se podle posledních zpráv měl přidat Bill Murray, jehož obsazení zatím nebylo stoprocentně potvrzeno a zůstává záhadou, koho by si měl zahrát.

Je možné, že pouze namluví počítač, jelikož s dabingem má své zkušenosti (rodinný hraný Garfield), nebo může být jednou ze zhmotněných tajuplných sil ostrova. Crowův film není jenom záhadný utajováním podrobností ohledně příběhu a neoznámeným názvem, ale i žánrem. Má totiž jít o mysteriózní podívanou, která se ale samozřejmě neobejde bez romance.

Ví se pouze to, že člověk od armády (Bradley Cooper) je na tajné misi na Hawaii, kde se dá dohromady s pilotkou Air Force One (Emma Stone). Další informace bychom se měli dozvědět brzy, protože natáčení již začalo a americká premiéra je plánována na příští rok, čemuž by měla odpovídat i ta zatím nestanovená česká.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY