Simon Pegg exkluzivně uveřejnil fotografi z filmu

Vydáno: 13.10.2013 17:16 - | foto: CinemArt

Na svém účtu na Twitteru britský komik Simon Pegg zveřejnil první oficiální fotografii ze snímku Hector and the Search for Happiness k příležitosti dokončení natáčení. Na obrázek se můžete podívat v článku.
Fotografie z filmu  / Hector and the Search for HappinessSnímek Hector and the Search for Happiness natočil Peter Chelsom podle knihy Françoise Lelorda a do titulní role obsadil Simona Pegga, ke kterému se přidali Rosamund Pike, Toni Collette, Christopher PlummerJean Reno či Stellan Skarsgård. V dramedii by si Pegg měl zahrát neodolatelného, ovšem výstředního londýnského psychiatra, který se rozhodne nalézt své osobní štěstí, aby se dostal z deprese kvůli tomu, že pacientům nepomáhá a jeho život se nijak nevyvíjí.


Ze synopse je patrné, že oproti předloze došlo ke změnám, aby charakter postavy více odpovídal hereckému typu jejího představitele. V knize Hector nežije v Londýně, ale v Paříži, neprožívá osobní krizi, ale nerozumí tomu, proč jsou jeho pacienti tak smutní v nejkrásnějším městě na světě. Na otázku se rozhodne najít odpověď cestováním z Paříže přes Čínu do Afriky a Spojených států amerických. Během svého výletu si své poznatky a setkání zapisuje, aby našel tajemství toho, proč jsou lidé šťastní.

Zatím zůstává záhadou, do jakých zemí se s filmovým Hectorem vypravíme. Pravděpodobné ale je, že i když snímek nemá stanovený ani americký termín distribuce, dostane se díky evropsky atraktivnímu obsazení nejspíš i do českých kin. Zbývá jenom doufat, že i navzdory režisérovi, jehož předchozí projekty nevzbuzují příliš důvěry a naděje, bude výsledek povedený. Lelordova publikace je srovnávána s Malým princem, a tak by byla škoda, kdyby se s Hector and the Search for Happiness tvůrci těmto kvalitám literátní předlohy alespoň nepřiblížili.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY