Voldemort nemá rád sirotky v traileru na The Invisible Woman

Vydáno: 06.10.2013 20:53 - | foto: Warner Bros. Ent. & Harry Potter Publishing Rights J.K.R

Ralph Fiennes není jenom herec, který se dostal do širšího diváckého povědomí svým ztvárněním Voldemorta v sérii o Harry Potterovi, ale i režisér, který přichází s netradičním náhledem na klasiky.
Ralph Fiennes, Jessica Chastain ve filmu  / CoriolanusVe svém debutu Coriolanus adaptoval Shakespearovu hru, kterou převedl do současnosti, a tak vedle rychlých dialogů štěkaly i kulomety. I jeho druhý režijní počin The Invisible Woman je adaptaci stejnojmenné knihy Claire Tomalin, která nepsala o nikom jiném, než byl slavný literár Charles Dickens. Stejně jako v Coriolanus, i v The Invisible Woman si Ralph Fiennes zahraje ústřední postavu, z jejíhož života se budou vyplňovat bílá místa.

Dickens totiž bude úspěšným a obdivovaným spisovatelem, jehož osobní život se zkomplikuje, když si začne se svou obdivovatelkou, přestože je ženatý. Obdivovatelku ztvárnila Felicity Jones. Po uvedení na festivalu mj. v Benátkách a Torontu, kde se film dočkal příznivé, avšak nikoliv nadšené odezvy, by ho do amerických kin měla uvést společnost Sony Pictures Classics 25. prosince.

Felicity Jones ve filmu Vrtěti ženou / HysteriaAčkoliv recenze jsou spíše průměrné, nedávno zveřejněná upoutávka prezentuje film především prostřednictvím citací z nich. Podle prezentovaného materiálu se navíc zdá, že půjde o další biopic, který do života slavného muže vepisuje ženskou postavu, která pro jeho kariéru měla zásadní vliv (Hitchcock, Grace of Monaco). Na upoutávku se můžete podívat níže a doufat ve stanovení české premiéry, protože při nejmenším na nosiče pro domácí kina by se The Invisible Woman mělo stejně jako Coriolanus dostat. 


Oficiální upoutávka k filmu The Invisible Woman.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY