Disney láká na zamrzlé Ledové království v prvním traileru

Vydáno: 27.09.2013 13:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Disney ohýbá Andersenovu klasiku a doufá, že z předvánoční novinky bude stejný úspěch, jako bylo povedené Na vlásku. Jak se mu to podařilo, můžete posoudit v plnohodnotném traileru.
Fotografie z filmu Ledové království / FrozenKoncem listopadu se v tuzemských kinech objeví další variace na populární klasiku. Tentokrát nebude hlavní hrdinkou děvče s nekonečně dlouhými vlasy, ale princezna, která hodlá zvrátit kletbu, kvůli které je z celého království kus ledu. V originále můžete v téhle disneyovské klasice zaslechnout Kristen BellIdinu Menzel nebo Joshe Gada.

Ledové království se poprvé představilo v krátkém teaseru, který osloví ale maximálně nejmladšího diváka. Jestli se vyplatí návštěva kina i jeho dospělému doprovodu, měl napovědět až první trailer.

Podle něj Disney opravdu připravuje další mix grotesky a slovního humoru, na který loví hlavně dospělého diváka. Z první ukázky ale nelze říct, že by Ledové království dosahovalo kvalit svého copatého předchůdce, byť si pořád udržuje milý a přístupný tón pro obě generace. Zklamáním je trailer pouze v tom, že animák má být muzikálem, ale první ukázka nenaznačuje žádné hudební číslo. Na zpívající Veronicu Mars si budeme muset počkat až do listopadové premiéry.

Trailer můžete zhlédnout níže. V galerii najdete také několik nových fotek z filmu.

Oficiální trailer k filmu Ledové království


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY