Trailer: Temný Steve Carell trénuje zápasníky ve Foxcatcher

Vydáno: 27.09.2013 16:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Steve Carell neblbne, trénuje olympioniky a v minutové ukázce podává až děsivě nadstandardní výkon. To vše se děje v novince režiséra téměř oscarového Moneyball. V dalším životopisném dramatu se máme rozhodně na co těšit.
Steve Carell, Channing Tatum ve filmu  / FoxcatcherNováček Bennett Miller pobláznil před dvěma lety akademiky s životopisným Moneyball ze sportovního prostředí. Zatímco Brad Pitt prodává klasický americký sen, novinka se Stevem Carellem v čele má o něco syrovější podtón.

Foxcatcher je stejně jako Moneyball inspirován skutečnou událostí a taktéž se odehrává v prostředí vrcholového sportu. Bennett Miller se vrací k tragické kariéře Marka (Channing Tatum) a Davea (Mark Ruffalo) Schultzových, zápasníků bojujících i o zlato na olympijských hrách, a jejich vztahu s excentrickým milionářem (Steve Carell), který si vzal mladšího z bratří pod svá křídla. Klasický vzestup šampiona ale nečekejte, protože trénink vedený kontroverzním boháčem je hnán obsesí a vést má až k sebedestrukci mladého sportovce.

Tomu odpovídá i temný a brilantní trailer, kterému vévodí Carell na hony vzdálený Božskému Evanovi a jemu podobným výkonům. Špatně si rozhodně nepovede ani zbytek hereckého obsazení, které doplňuje Vanessa Redgrave nebo Sienna Miller.

Jediná špatná zpráva je, že se Millerova nejnovějšího počin nedočkáme ještě letos, jak bylo původně plánováno. Studio mělo dát režisérovi ještě několik měsíců k dobru, aby své potencionálně zlaté drama dotáhl k dokonalosti. [Update: Kvůli odkladu snímku byl trailer z internetu odstraněn.]

Oficiální trailer k filmu Foxcatcher


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY