Teenagerovské sci-fi Plus One v necenzurovaném traileru

Vydáno: 22.09.2013 19:41 - | foto: facebook tvůrce

"Plus jeden" značí, že si s sebou na společenskou událost můžete vzít někoho druhého. Ve sci-fi teensploatation Plus One je onou společenskou událostí večírek středoškoláků a "plus jeden" jste vy sám/sama.
Fotografie z filmu  / +1Řecký režisér Dennis Iliadis má za sebou dva velmi vydařené snímky, "domácí" Hardcore o vztahu dvou prostitutek a "americký" remake kultu Wese Cravena Poslední dům nalevo, který původně byl předělávkou Pramenu panny Ingmar Bergmana. Pokud je něco spojuje, je to nesmlouvavý a nepřikrášlený pohled na život mladistvých, který je ozvláštňován žánrovými konvencemi (v prvním případě detektivka, v druhém exploatace).

Výše napsané platí i pro jeho třetí celovečerní počin Plus One (někdy také uváděný pod numerickým označením +1), který by se z počátku neměl lišit od teenagerovských komedií, ve kterých se středoškolští loseři (zde půjde o trojici, kdy jednomu jde o lásku, druhému o sex, třetímu o nalezení spřízněné duše) snaží zabodovat na party svého života. Na večírku se ale stane něco, s čím nikdo nepočítal, protože zásahem shůry se na akci objeví jejich identické kopie, které nejenom že začnou opakovat to, co jejich skutečné "předobrazy" dělaly dříve, ale budou se i snažit "originály" zlikvidovat. Ve dvojroli se objeví například Rhys Wakefield jako David a Logan Miller jako Teddy.

Fotografie z filmu  / +1Oficiální i necenzurovanou upoutávku stejně jako mládeži nepřístupný klip si můžete zhlédnout pod článkem. Klip je z "předinvazivní" (pokud nejde o cestování časem či jinou variantu) části večírku, kterou vtipně pointuje. Trailer určený širší veřejnosti oslovuje mezititulky cílové publikum a představuje romantickou linii svým převážným omezením se na jednu ze tří ústředních postav. A jeho red band varianta těží především z toho, co v přístupné verzi nemohlo být ukázáno. Podívejte se sami, pokud je vám 17+. V opačném případě se řiďte obrázkem doprovázejícím tento odstavec.


Klip z filmu Plus One (+1).

Red Band trailer k filmu Plus One (+1).

Oficiální upoutávka k filmu Plus One.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY