Rychle a zběsile 7: Za volant se posadí Kurt Russell

Vydáno: 01.09.2013 09:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Dimension Films

Výčet jmen, která mají již příští rok túrovat motory v sedmém pokračování oblíbené frančízy, se postupem času povážlivě rozrůstá. S plynem u podlahy míří do Rychle a zběsile 7 i Kurt Russell.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 5 / Fast FivePremiéra v pořadí sedmého Rychle a zběsile je naplánována už na 11. července příštího roku. Nový režisér vysokooktanové zábavy James Wan i tak směle přihazuje další zajímavé hráče. K Domově partě se tentokrát oficiálně přidá akční veterán Kurt Russell. Nebo proti ní. Přesný popis Russellovy role zatím ještě známý není, jednat se má ale o tutéž postavu, kterou si měl původně vystřihnout už Denzel Washington. O tom, že to bude role klíčová, netřeba pochybovat.

Pochyb není ani o tom, že bude Kurt Russell v dobré společnosti. Ke starým známým, jako je Vin Diesel, Dwayne JohnsonPaul Walker nebo Tyrese Gibson, čerstvě přibude i Jason Statham, který si tentokrát zahraje nemesis zlodějské partičky. K hereckému ansáblu by se měli v menších rolích připojit i Ronda Rousey, zápasnice a šampionka UFC, a thajský herec a režisér Tony Jaa.

Kromě hereckých představitelů je známo i to, kam se rychlí hrdinové vydají tentokrát. Všichni výše zmínění zakotví z velké části v domovském Los Angeles. Režisér James Wan si ale údajně připravil i malou okružní jízdu po Blízkém východě, tudíž ani o zajímavé lokace nouze zřejmě nebude.

Přítomnost jaké akční hvězdy by v sedmičce potěšila Vás?

Zdroj: Empire



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Pritomnost Jary Cimrmana nejvetsi akcni hvezdy.... (Anonym, 02.09.2013 21:45) Reagovat

    Pritomnost Jary Cimrmana nejvetsi akcni hvezdy.

  • CHCEME ZPET HANA (Anonym, 30.11.2013 22:11) Reagovat

    urcite mi tam bude chybet Han lue !

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY