Thanks for Sharing: Hulk má v traileru problémy se sexem

Vydáno: 26.08.2013 15:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V nové romantické komedii Thanks for Sharing bude hlavní hrdina v podání Marka Ruffala řešit problémy nejen s novou přítelkyní Gwyneth Paltrow, ale také se závislostí na sexu.
Joseph Gordon-Levitt má problémy s pornem, Mark Ruffalo zase se sexem. Ten se bude stejně jako Michael Fassbender potýkat s neukojitelnou závislostí, která může mít špatné následky - nebude tak ale činit prostřednictvím artového dramatu, nýbrž romatické komedie plné známých hereckých obličejů.

Thanks for Sharing je režijním debutem herce a scenáristy Stuarta Blumberga, který byl předloni nominován na Oscara za scénář k indie dramedii Děcka jsou v pohodě. I tady sehnal pohodové obsazení, moderní téma (minule to byly lesbické matky vychovávající své ratolesti) a trochu nezávazného humoru, který by se měl strefit do každého vkusu.

Výsledkem však vypadá, na rozdíl od energického Dona Jona, jako typická nezávislárna, kterých se po kinech (případně DVD) ročně povaluje desítky. Bavit vás bude jedině v tom případě, pokud se naladíte na správnou indie vlnu a uznáte, že Bruce Banner pomalu ale jistě přebírá milou Tonyho Starka.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete plakát a fotky z filmu.

Originální trailer filmu Thanks for Sharing


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY