První trailer: The Secret Life of Walter Mitty

Vydáno: 31.07.2013 11:21 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ben Stiller režíruje a hraje v remaku komedie The Secret Life of Walter Mitty a v prvním traileru navnazuje na hodně příjemnou emotivní podívanou s kouzelnou atmosférou. Přesvědčte se sami.
Ben Stiller ve filmu  / The Secret Life of Walter MittyNečekané překvapení. Že půjde o další stillerovskou taškařici, to si myslel zřejmě každý, kdo se dozvěděl, že herec a režisér v jednom chystá nový film. Tohle ale není žádná Tropická bouře. The Secret Life of Walter Mitty je remakem polozapomenutého filmu z roku 1947, jenž vypráví o jednom novináři, který žije nudným a bezvýrazným životem a touží po nějakém dobrodružství. Proto když se mu naskytne možnost, ihned se jí chopí.

Lepší uvedení si vlastně film přát nemohl. Geniálně vystavěný trailer téměř bez mluveného slova si vystačí s perfektní hudbou (Dirty Paws - Of Monsters and Men), kouzelnou atmosférou a nádhernými výjevy na hraně magického realismu. I ten Ben Stiller zde naprosto sedne. Ambiciózní uvedení v oscarové sezóně navíc značí, že tohle nechce prošumět jen jako obyčejné indie drama.

Walter Mitty tak ve výsledku vypadá jako takový mix eskapistického Forresta Gumpa zkříženého s Věčným svitem neposkvrněné mysli a navrch přidává regulerní cestovatelskou atmosféru jako z Útěku do divočiny. Připočtěte si k tomu emocionální stránku nebo několik nečekaných momentů jako například matrixovský proskok oknem a máte tady jeden z potenciálních kandidátů na titul překvapení roku. Nádhera.

Trailer zhlédněte níže nebo na iTunes Movie Trailers. Film do českých kin dorazí 26. prosince letošního roku.

Originální trailer filmu The Secret Life of Walter Mitty


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY