Trojrozměrná Metallica láká na akční dobrodružství

Vydáno: 25.07.2013 08:00 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Mezi hosty letošního Comic-Conu patřili i členové skupiny Metallica Lars Ulrich a Robert Trujillo. Jak se vyjádřili k chystanému 3D snímku Metallica Through the Never?
Metallica Zcela netradiční pohled na kapelu Metallica přinese chystaný snímek Metallica Through the Never. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit tajnou misi. Kulisami příběhu bude vystoupení Metallicy ve vyprodané aréně. 

Na Comic-Conu film komentovali členové kapely bubeník Lars Ulrich a basák Robert Trujillo. Řeč přišla mimojiné na to, jakým přínos mělo natáčení pro Metallicu, jak důležitý byl výběr režiséra.

"Základními stavebními prvky celého filmu je především značně surrealistický příběh, byla to výzva, od které řada režisérů dávala ruce pryč," vypráví Trujillo. "Jak cestujeme po světě neustále dokola, rok za rokem, město po městě, pokoušíme se vždy o novou zkušenost," dodává Lars Ulrich. "Pevně doufáme, že se tyto zkušenosti dostanou prostřednictvím filmu i k našim fanouškům.

Pro kapelu byl důležitý i fakt, že na režisérskou sesli usedl jejich skalní fanoušek. "Je to úžasné," říká Trujillo. "Je to zárukou toho, že má srdce na pravém místě, a že se do filmu pustil z jasně definovaných důvodů. Totéž platí o Daneovi DeHaanovi."

Snímek, jehož režie se ujal Nimród Antal, přijde na plátna kin ve formátech 3D a IMAX koncem září, v "normálních" kinech jej diváci uvidí v první polovině října.

Zdroj: Collider

Originální trailer filmu Metallica Through the Never


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY