47 Ronin: První plakáty samurajského eposu

Vydáno: 24.07.2013 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dlouho odkládaný samurajský velkofilm 47 Ronin s Keanu Reevesem v hlavní roli se představuje v první oficiální promo náloži. Ta začíná čtveřicí povedených character plakátů.
Tak přeci jen existuje. Prokletý velkofilm studia Universal, který o sobě dlouhou dobu nedával vědět, se po několika měsících opět přihlásil o slovo, tentokrát s prvními oficiálními plakáty, na nichž můžeme vidět pár hlavních postav. 47 Ronin totiž začal produkci už v roce 2011 jako nákladný 3D blockbuster za 175 milionů, který měl do kin dorazit o Vánocích 2012.

Poté ale začaly finanční problémy a projekt několikrát přesáhl svůj rozpočet, který nyní sahá až k astronimickým 225 milionům dolarů. Datum premiéry tak bylo posunuto na únor letošního roku, poté znovu až na letošní Vánoce, kde půjde film se zatím neexistující kampaní do přímé konfrontace s druhým Hobitem. Že by další megapropadák? To se teprve uvidí. Nejnovější drby dokonce mluví o tom, že debutant Carl Rinsch, režisér celé této obří produkce, který se v minulosti podílel jen na reklamách, byl vyhozen ze střižny a nebude mít podíl na závěrečném sestřihu filmu. Tohle zavání průšvihem...

Rozpočet však nesmí být vyhozen oknem a tak Universal opožděně rozjíždí promo kampaň se čtyřmi plakáty postav v čele s Keanu Reevesem jako členem skupiny samurajů z 18. století, kteří se chystají v pomstít smrt svého pána. Materiály sice vypadají parádně, ale vzhledem k produkční historii filmů se raději ohledně výsledku neradujme předčasně.

47 Ronin dorazí do kin 26. prosince 2013. Plakáty si prohlédněte v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY