Ben Affleck pohřešuje ženu ve Fincherově kriminálce

Vydáno: 13.07.2013 19:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Fincher se pustil do režie knižního bestselleru Gone Girl a za hlavního tahouna opěvované krimi si vybral Bena Afflecka. Nezdravý vztah manželského páru rozhodně nevypadá na klasickou pátračku. Předčí spolupráce i předlohu z papíru?
David Fincher při natáčení filmu  / ZodiacDavid Fincher, režisér legendárního Klubu rváčů nebo krimi Sedm, pomrkával po svém dalším projektu už na počátku letošního roku. Gone Girl je jakožto celosvětový bestseller ideálním materiálem pro náročného režiséra. Na převedení knižní předlohy z pera Gillian Flynn si nakonec plácnul se studiem 20th Century Fox, od té doby hledá ideální představitele ústředního páru.

Zatímco Reese Witherspoon se po mnoha dohadech bude natáčení účastnit pouze jako producentka, Fincher si konečně vyhlédl mužskou polovičku manželského páru. Nicka Dunneho by si měl zahrát Ben Affleck. Pro oba pány se sice jedná o spolupráci první, zato navýsost slibnou. Krimi novela, do češtiny přeložená pod názvem Zmizelá, je totiž loňský bestseller.

Na pětileté výročí manželského páru zmizí Nickova žena Amy. Zatímco Nick svou manželku pohřešuje, stává se postupně i hlavním podezřelým. Trhliny v představě harmonického soužití totiž odhalují nejen Amyini přátelé, ale i deníky samotné zmizelé. Kde je pravda a kam se poděla Amy?

Fincherovo pátrání ale ještě není u konce. Role Amy by mohla připadnou jedné ze tří kandidátek, mezi než se řadí Natalie PortmanCharlize Theron a Emily Blunt.

Zdroj: Filmofilia, The Wrap



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY