Snowpiercer: úderný trailer na sci-fi novinku

Vydáno: 08.07.2013 16:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Postapokalyptické sci-fi odehrávající se v obřím vlaku láká do svých útrob dalším trailerem. V jedné minutě se vás bude snažit Chris Evans a režisér Bong Joon-ho přesvědčit, že tohle "komorní Elysium" bude stát za to.
Režisér Bong Joon-ho představuje další trailer na své postapokalyptické sci-fi Snowpiercer odehrávající se v obřím vlaku - tentokrát sestříhaný na pouhou minutu pro mezinárodní publikum, tudíž se z upoutávky převážně stává sled akčních a zápletku určujících záběrů. Snímek kompletně natáčený v Praze tak láká na ohraný dystopický příběh se sociálním laděním zasazený do originálního prostředí, stejně jako několik známých hereckých jmen, z nichž vyniká hlavně Chris "Captain America" Evans.

V první minutě trailer rozvíjí konflikt mezi dvěma sociálně odlišnými skupinami, v druhé části následně vypuká vzpoura, čímž se dostáváme do akčnější fáze, která nabízí mnoho na choreografii náročných soubojů v klaustrofóbním (a tak trochu steampunkovém) prostředí vlaku. Nakonec bude spíše zajímavé sledovat, jak se podobný, divácky neatraktivní snímek bude dobývat do, nejen té naší, kinodistribuce nebo zda ho budou následovat nějaké razantní produkční zásahy. 

Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer filmu Snowpiercer


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY