Escape Plan: Sly a Arnie utíkají z vězení v traileru

Vydáno: 28.06.2013 08:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger spojí síly v novém akčňáku Escape Plan, kde se pokusí utéct z nejstřeženějšího vězení na světě. A fanoušci jásají, že konečně mohou vidět dvě ikony v jednom filmu.
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone ve filmu  / Escape PlanTak a je to tady, moment, na který všichni fanoušci čekali - Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger v jednom filmu! Dvě velké akční ikony schytají kromě týmovky Expendables i útěkářský buddy movie, v němž budou společně (?) utíkat z nejstřeženějšího a nejmodernějšího vězení na světě.

Je jasné, že příběh tady bude hrát druhé housle. Kdyby tam vlastně nehrály ústřední dvě hvězdy, je dost možné, že by Escape Plan zmizel někde v propadlišti DVD půjčoven jako prostoduché béčko zaměnitelné s leckterou devadesátkovou seagalovkou. Ale o to tady nejde - stejně jako u Konečné na tohle diváci půjdou jen z jednoho důvodu. A tím je bitka z 1:56 traileru.

Docela zarážející ale je, že se tahle braková podívaná bere v traileru strašně vážně a vlastně ani nepřinese žádné pořádné hlášky nebo nadnesené momenty, které by film katapultovaly do kategorie "akčního guilty pleasure". Máme tady jen zestárlého Ramba a Terminátora pěkně pospolu v jednom filmu. Komu tohle stačí, tak má návštvu kina jasnou. Ostatní si raději počkají na první ohlasy - hlavně z toho důvodu, že za kamerou stojí nepříliš výrazný Mikael Håfström.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Escape Plan


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY