Nový trailer na Percyho Jacksona ukazuje celý film

Vydáno: 27.06.2013 17:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Polobůh Percy Jackson zkouší svou druhou šanci v Moři nestvůr. V nejnovějším traileru už jsou téměř vypilované triky, tak tvůrci odkrývají všechna lákadla. Ve výsledném filmu ale zřejmě nezbude už vůbec nic.
Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson ve filmu Percy Jackson: Moře nestvůr / Percy Jackson: Sea of MonstersTak a už jsme viděli celý film. Vše podstatné z pokračování Percyho Jacksona se podařilo tvůrcům nacpat do nového, v pořadí již třetího traileru, který jednak řadí scény totožně jako ve výsledném filmu, ale také odhaluje téměř všechny vizuální atrakce.

Tam se to bude (papundeklovitými) triky jen hemžit - robotičtí býci, mořští koně, vlkodlaci, příšery z hlubin a taky jeden Kronos, který jako by vypadl z Hněvu Titánů. V centru toho všeho máme partu vcelku nesympatických dětí a všudypřítomnou nadsázku, která z tohohle nešťastného pokračování dělá ideální direct-to-dvd film na nedělní odpoledne.

Rozhodně ale ne do kina. Jednak tam není žádný komerční potenciál (v rámci série, ani v rámci nařachané letní sezóny), jednak to vypadá jako něco, co jsme již tisíckrát viděli jinde a lépe. Oproti ostatním blockbusterům vypadá Percy Jackson bohužel jako hodně podvyživený bratříček. Bylo by hodně velké překvapení, kdyby z toho nakonec vylezla alespoň příjemná podívaná.

Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer filmu Percy Jackson: Moře nestvůr


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY