Ledové království: první teaser na novou disneyovku

Vydáno: 18.06.2013 11:58 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Od tvůrců povedených animáků jako Na vlásku nebo Raubíř Ralf přichází novinka Ledové království, pohádka na motivy Andersonovy Sněhové královny. Koukněte na první teaser.
Tady zřejmě někdo chce další hitovku jako Na vlásku. Stačí se kouknout na plakát a znovu na vás vykoukne princezna Rapunzel, tentokrát jen v ledovém provedení. První oznamující teaser však samotnou zápletku adaptující klasickou pohádku Sněhová královna ignoruje. Místo toho se dočkáme jedné skečovité scénky.

Je vidět, že Disney tlačí na nejmenší diváky a první signální soustavu, když se snaží zaujmout dvěma vtipnými sidekicky, sněhulákem a losem, kteří se vydávají po kluzkém ledě na souboj o mrkev. Fyzický humor a zvukové efekty ne nadarmo připomenou eskapády takového Scrata z Doby ledové.

Animaci samozřejmě ještě bude potřeba dopilovat, ale i tak se nám tady zřejmě rýsuje další neosobní a zaměnitelný animák, který si bude chtít ukrojit velký koláč z rodičovského vstupného. Tohle alespoň můžeme tvrdit do prvního traileru, který nám skutečně ukáže, jak to Disney se svým novým animákem myslí...

Teaser zhlédněte níže. V galerii také najdete plakáty a fotky k filmu.

Originální trailer filmu Ledové království


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY