Loki se v Avengers 2 nevrátí

Vydáno: 16.06.2013 16:17 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Proradného Thorova bratra se nakonec v pokračování epické komiksové týmovky Avengers nedočkáme - oficiálně to potvrdil Joss Whedon, který s ním do svého nového filmu nepočítá.
Tom Hiddleston ve filmu Avengers / The AvengersLokiho jsme si užili až až. Před dvěma lety si chtěl přivlastnit trůn v Thorovi, loni si pro změnu pokoušel podmanit lidstvo, letos v listopadu to vypadá, že pomůže svému božskému bratrovi v rámci nápravy. A dost možná to vypadá, že tím se jeho příběh dočasně uzavře.

Joss Whedon s ním totiž do pokračování komiksového megahitu Avengers nepočítá. Jak už zmiňoval kdysi, dvojka má být něco úplně jiného než předchůdce a pro lstivého Toma Hiddlestona už v něm prý není místo. Ani v roli Thorova sidekicka (pokud se tedy v Temném světě přidá na dobrou stranu).

Whedon zkrátka nechce imitovat první díl a přivést zpět všechny osvědčené scény, které si líbily divákům už minule (viz vtipná scéna, kdy Hulk mlátí Lokim o zem), a zkusí se vydat naprosto odlišným směrem. Ve dvojce se totiž bude muset hlavně popasovat s uvedením nových postav Quicksilvera a Scarlett Witch do už rozjetého vlaku a kdo ví, kdo další nás ještě čeká. Black Panther, Ant-Man nebo záporák Thanos? Na podrobnější info si zřejmě budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Loki, vrať se.... (Lucinka, 02.10.2014 21:14) Reagovat

    Loki, vrať se.

  • smutné zjištění (Lucinka, 02.10.2014 21:15) Reagovat

    Loki, vrať se.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY