Sci-fi Elysium dostalo tříminutový trailer

Vydáno: 14.06.2013 10:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Neill Blomkamp odhaluje výživný tříminutový trailer svého nového sci-fi Elysium. Slibný příběh, perfektní Matt Damon a tradiční příval akčních scén a triků dávají tušit, že tohle bude stát opravdu za to.
Fotografie z filmu  / ElysiumTohle vypadá hutně a výživně jako máloco. Druhý počin Neilla Blomkampa, který svět překvapil povedeným sociálním sci-fi District 9, se zatím charakterizuje jako nekompromisní a drsná podívaná s těžkotonážní military akcí a chytlavým přesahem.

Nová tříminutovka pracuje hlavně s prvním aktem filmu, kdy se Matt Damon nachází na zpustošené Zemi. Aby vyrazil do boje s rovnoprávím občanů, podstoupí operaci, která mu na tělo přichytí robotický exoskeleton, díky němuž je možné se vydat na vesmírnou stanici Elysium, kde žijí privilegovaní občané. 

Mohutná upoutávka však nepůsobí dojmem, že jsme viděli vše podstatné. Blomkamp jen jednoduše načrtává zápletku a zbytek je podřízen efektním výjevům z akčních scén za dozvuků burácející hudby a "osudového" mrazení v zádech, které graduje směrem k závěru. Nezapomíná se ani na hlášky - když Jodie Foster prohlásí "Activate Kruger", čímž pošle do boje zabijáckou mašinu v podání Sharlta Copleyho, je to parádní třešnička na dortu.

Trailer zhlédněte níže nebo na Yahoo Trailers. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer #2 filmu Elysium


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY