Trailer: James McAvoy chlastá, šňupe a souloží

Vydáno: 09.06.2013 17:21 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Profesor X s tváří Jamese McAvoye se žene do kontroverzního snímku Filth, kde se promění ve zvrhlého, drogově závislého, násilného a zkorumpovaného policajta, jemuž se začne fyzicky i psychicky rozpadat život.
James McAvoy ve filmu  / FilthTohle vypadá výživně. James McAvoy v poslední době zkouší stále rozmanitější role - Profesor X v X-Menech, drsný detektiv ve Chceš pěstí?, historik umění v Transu a nově také zkorumpovaný policajt. Britská novinka je založena na knižní předloze Irvinea Welshe, tvůrce Trainspottingu, což je na výsledku dost poznat.

Prostřednictvím traileru se tak dostáváme do hlavy zvrácené hlavní postavy, která je snad spojením všech ryze špatných lidských vlastností - je násilný, sprostý, vyšinutý, chlastá, ve volném čase šňupe lajny kokainu nebo se poddává zvrhlým sexuálním hrátkám. Zkrátka chlapík k pohledání, kterého byste nikdy nechtěli potkat, ale chtěli byste o něm vidět film.

Takovým by právě mohla být halucinogenní krimi komedie Filth. Na rozdíl od podobně spřízněných snímků (z poslední doby například Stud) však ubírá na vážnosti a spíše se vydává cestou nekorektního řachandy s několika temnými podtóny. S ujetým McAvoyem by tenhle humornější verze Až na dno mohla dopadnout dobře.

Necenzurovaný trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Filth


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY