Česká komedie Revival bude mít světovou premiéru na MFF KV

Vydáno: 04.06.2013 15:35 - Redakce | foto: Bontonfilm

Světovou premiéru bude mít nová komedie Alice Nellis Revival na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. První diváci ji uvidí v hlavním festivalovém sále v hotelu Thermal v pátek 5. července od 19:00 hodin. V kinech pak film poběží od 11. července.
O uvedení Revivalu v rámci MFF KV se v zákulisí hovořilo již delší dobu, proti hovořil „nefestivalový“ žánr komedie, předpoklady naopak potvrzovalo přesunutí premiéry v kinech na termín těsně po festivalu. „Světovou premiéru plánujeme pojmout ve stylu, který si film zaslouží,“ prozrazuje plány Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm, která bude Revival distribuovat do kin. „Revival uvedou sami herci a tvůrci filmu a na účastníky premiérového večírku čeká jedno překvapení. Možná totiž vystoupí kapela Smoke,“ prozrazuje dále Palán.

Boleslav Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek a Marian Geišberg hrají v Revivalu kamarády, jejichž rocková skupina se rozpadla v roce 1972, a kteří se rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Každý má k tomu své důvody a každý z nich si stačil nastřádat své vlastní osobní průšvihy. Ve středu dění proto není jen návrat kapely na pódia a s tím spojená zábava, ale i život všech jejích členů.

V dalších rolích Revivalu se představí Zuzana Bydžovská, Vojta Dyk, Jenovéfa Boková nebo Richard Genzer. „Revival je komedie o rockenrolu a o jednom podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl,“ říká režisérka Alice Nellis.

Zdroj: TZ 
Český trailer filmu Revival


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY