Machři 2: komediální peklo v traileru

Vydáno: 25.05.2013 17:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pokračování výplachové komedie Machři s Adamem Sandlerem na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve dvojce se tvůrci tradičně zase utrhávají z řetězu, samozřejmě pod nálepkou bezstarostného rodinného filmu.
Už jednička působila dojmem, že si banda více či méně známých komiků zajela na víkendovou dovolenou, vyblbla se v aquaparku, někdo je přitom natočil a pak to dal do kina. Dvojka tohle pravidlo neporušuje, jen přidává na přepálenosti, typické pro druhé díly.
I tady si bude parta "machrů" dokazovat, že není nad to se na chvíli oprostit od nudných dospěláckých povinností a stát se zase tím nezodpovědným dítětem, které skočí po hlavě do každé kraviny - ve výsledku to taky tak vypadá. Druzí Machři tak obsahují vše, co byste si od podobné komedie "s Adamem Sandlerem" mohli představovat.
Jelení močení, válení se v pneumatice, bouchanec do Shaqových koulí, prsa Salmy Hayek, špatné herectví Taylora Lautnera a bohužel také vtip typu "nahý tlustý týpek skočí z útesu do vody na svého kamaráda". To vše navíc s americkými rodinnými hodnotami. Adam Sandler zkrátka chce vyhrát letošní Zlaté maliny.
Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete dva plakáty a čtyři fotky z filmu.

Originální trailer filmu Machři 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY