Last Vegas: důchodci kalí v prvním teaseru

Vydáno: 17.05.2013 14:00 - Martin Bubrín | foto: CBS Films

Ve snímku, který se prezentuje jako "duchodcovská Pařba ve Vegas", se sešel Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro a Kevin Kline. Zápletku snad ani není nutné představovat.
Oddychovka jak má být. Parta držitelů Oscara se zkrátka sjede do Las Vegas, kde si naposledy pořádně zakalí a zachlastá jako zamlada. V tomto případě druhotný příběh nejspíše vynahradí mohutná nálož humoru a vtipných situací, kde se bude ústřední čtveřice předvádět, kdo udělá větší brajgl.
A je to rozhodně osvěžující. Už jen kvůli tomu, že De Nirovi po dlouhé době nějaká látka sedne (ty jeho poslední romantické cajdáky raději nezmiňujeme), Michael Douglas si střihne vtipný comeback (aneb jaktože vypadá mladší než v druhé Wall Street?), Morgan Freeman bude hláškovat a Kevin Kline...si prostě po dlouhé době někde zahraje. Zkrátka to vypadá na odlehčenou zábavu, která sice vybízí srovnání s Pařbou ve Vegas, ale zřejmě na to půjde úplně obráceně.
V Last Vegas se totiž s hlavními hrdiny nebudeme na minulou noc rozvzpomínat, ale rovnou jí zažívat. U jestli u toho bude podobná atmosféra a hlášky jako v traileru, bude vše, jak má být. A to i přesto, že zřejmě půjde o ničím objevnou hollywoodskou komedii - už jenomkvůli těm starým pardálům bude nejspíš stát za to na ni vyrazit.
Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Last Vegas


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY