Co se děje na Aranofskyho Noemově arše?

Vydáno: 17.05.2013 11:30 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

Aronofskyho Noemova Archa už dávno vyplula ze svého přístaviště. Sebou vzala také herce Marka Margolise, který v tomto týdnu sdělil něco málo detailů o své postavě.
Na nového Darrena Aronofskyho se čeká už delší dobu. Naposledy to bylo v roce 2011, co jsme z jeho dílny mohli zhlédnout psychologické drama Černá labuť s Natalií Portman v hlavní roli. Tehdy si za svůj režijní výkon stihl odnést nominaci na Oscara.
Ticho kolem tvorby amerického filmaře bude přerušeno v první polovině příštího roku. Tehdy do kin vejde Noah, momentálně podstupující poslední post-produkční úpravy ve střižně. O novém zpracování biblického příběhu toho jinak moc konkrétnějšího zatím nevíme. Díky jednomu z hereckých protagonistů můžeme být ale přece jenom o něco chytřejší.
Třiasedmdesátiletý Mark Margolis známý například ze seriálu Perníkový táta nebo také z dalších Aronofskyho filmů si pro Empire pustil pusu na špacír a o své roli padlého anděla Samyazy řekl: "Hraju skoro čtyři metry vysokého boha. Většina mé postavy bude vytvořena počítačovou animací."
Blíže také zasvětil čtenáře do dění na placu a snímání jeho charakteru. "Všechny moje scény jsou s Russellem Crowem, který mi přijde jako velice zábavný chlapík. Použili mě a můj hlas, ale při natáčení mi z batohu trčela dlouhá tyč, aby Russell mohl vzhlížet k čtyři metry vysoké postavě. Doufám, že v konečném výsledku použijí i některé z mých obličejových výrazů."
Kromě Margolise a Crowea coby ústředního Noeho v obsazení dále uvidíme Jennifer Connelly, Logana Lermana nebo Emmu Watson. Česká premiéra filmu Noah je naplánována na 27. března 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY