Hunger Games: Vražedná pomsta odhaluje nový plakát

Vydáno: 15.05.2013 17:41 - Zuzana Hofmanová | foto: Lionsgate

Do Arény smrti vtrhne novodobá hrdinka Katniss až na podzim. A aby snad publikum přece jen neztratilo apetit, vypouští druhý díl Hunger Games s podtitulem Vražedná pomsta další plakát.
První promo materiál uvolnila společnost Lionsgate už v loňském listopadu, tedy celých dvanáct měsíců do premiéry druhého dílu Hunger Games: Vražedná pomsta. Tenkrát začalo zlehka. Mimo první oficiální motion poster dodalo i sadu budovatelsky vyhlížejících plakátů Katniss a Peety, které letos v březnu doplnila celá série plakátů hned s jedenácti účastníky "Hladových her". Staticky zapózovala hlavní trojice tvořená oscarovou Jennifer Lawrence, Joshem Hutchersonem a hezounem Liamem Hemsworthem. Do křesla se posadila třeba i Jena Malone, která si svou premiéru teprve odbude.
Po prvním teaser traileru se ve vodách internetu – konkrétně na instagramu – objevil i první plakát-sólista. Ve stylizaci mezi olejomalbou a starým dobrým retro se tentokrát představuje sama hrdinka v podání Jennifer Lawrence – jak jinak než na lovu. Doprovází ji i krátký slogan, který můžou čeští čtenáři najít mezi řádky Vražedné pomsty přeloženo jako: „slunce stoupá výš a výš, a tak mi nezbývá než vstát.“
Což bude pro účastnici zvrácené reality show více než příznačné. Ve druhém pokračování, kterého se po Garym Rossovi chopil Francis Lawrence, se vítězové letošních krvavých her vracejí zpátky do reality. Jenže svým vítězstvím položili na lopatky i Kapitol, což si prezident Snow rozhodně nenechá jen tak líbit. Zvlášť, když se k odporu začne probouzet i sama zem Panem.
Teenage lákadlo vzniklo podle předlohy Suzanne Collins a podle předběžných odhadů by z původní trilogie mohla vzniknout pokračování hned čtyři. Třetí díl by se totiž mohl dočkat hned dvou samostatných filmů, přesně po vzoru série Stmívání.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY