Marvelovský S.H.I.E.L.D. ovládne televizní obrazovky

Vydáno: 12.05.2013 13:13 - Lukáš Kos | foto: ABC

Marvel se nás chystá zaplavit svým universem i na televizních obrazovkách. Nový seriál Agents of S.H.I.E.L.D. naváže na epický snímek Avengers, a to ne pouze názvem tajné organizace. Update: První trailer!
Skutečně je to vynikající nápad vytvořit pro tajnou organizaci, zabývající se nadpřirozenem, superlidmi a neznámými nebezpečími, svoji vlastní sérii, poněvadž kde jinde by se dalo komplexně zachytit, čím vším se agenti S.H.I.E.L.D.u zabývají a co musejí řešit za problémy.
Jak bylo výše naznačeno, tak krom návaznosti v podobě známé tajné organizace se v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. objeví i živý agent Phil Coulson, kterého opět ztvární Clark Gregg. A tento herec není jediný, kdo se z Avengers přesune právě k tomuto seriálu. Nad seriálem totiž visí ochranářská ruka Josse Whedona, který se taktéž zapříčiní o pilotní epizodu.
Je tak nad Slunce jasné, že se nemůže jednat o nějaký rychlokvašek, který má být jen pouhopouhým chudým bratříčkem marvelovských filmů. Whedon, tvůrce seriálů Buffy, Angel či Firefly není znám tím, že by jeho seriály neměly úspěšnost.
Na internetu se objevil i mini-teaser na seriál, který byl však skoro okamžitě stažen společností Disney. V něm můžeme vidět Hulka, jak ničí auto a všude kolem je ohromný chaos, a vypadá to, že se vytváří Hulkův profil. Tento videoklip se objevil na oficiálním ABC kanálu, ale jak bylo řečeno, někdo jej nechal okamžitě odstranit.
Držme tedy palce, poněvadž pokud to bude alespoň z poloviny tak dobré jako marvelovky (a já věřím, že to v mnoha ohledech bude i lepší), tak se máme na co těšit. Seriál by měl na obrazovky dorazit už letos na podzim, a to pod televizní stanicí ABC.
V galerii nad článkem můžete najít první fotku ze seriálu a také logo. První krátké promo můžete zhlédnout pod článkem.

Promo video seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY