Robert Redford zamíří do lesů jako režisér

Vydáno: 10.05.2013 07:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Na dobrodružnou pěší túru Apalačským pohořím se měl Redford vydat coby herec. Nakonec si ale na svá bedra naložil i povinnosti režiséra novinky A Walk in the Woods. Režírovat bude i výkon svého kolegy Nicka Nolteho.
A Walk in the Woods je dlouho připravovaná adaptace do češtiny přeloženého Apalačského pohoří Billa Brysona. Příběh o muži, který se rozhodne vydat se na pouť Apalačskou stezkou skrze čtrnáct amerických států, byl spojován s hereckou účastí Roberta Redforda jakožto odhodlaného cestovatele už od roku 2011. Po boku se mu měl objevit Nick Nolte v roli dobrodruhova společníka a humorně laděný příběh měl údajně zrežírovat Richard Linklater.
Zatímco herecké obsazení zůstává, diskuze ohledně režiséra se ukázaly jako liché. Linklatera, který do kin momentálně uvádí třetí díl romantického dramatu s dalším Před v názvu, střídá hlavní hvězda snímku Robert Redford. A jelikož knižní adaptace už svůj scénář dávno má (jeho autorem je Michael Arndt, který stojí za příběhem posledního Toy Story), práce na snímku by mohly začít už koncem letošního roku.
Redford má i mimo další režisérskou výzvu poměrně napilno. Ještě letos by se měl na plátně objevit v akčním All Is Lost, napřesrok pak v Captain America: The Winter Soldier . Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY