Důchodcovská komiksovka Red 2 má nový trailer

Vydáno: 27.04.2013 14:06 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pokračování komiksové komedie Red se představuje již v druhém traileru, který je mnohem zábavnější než minule. Všudypřítomnou nadsázku vyvažují přehrávající výkony držitelů Oscara jako Anthonyho Hopkinse či Helen Mirren.
I když se jednička nevymanila ze škatulky průměrnosti, pokračování komiksovky Red nabírá stále sympatičtějších obrysů. Obecně to vypadá akčněji, nadneseněji a odlehčeněji než minule.
Bruce Willis si po ironických rolích v páté Smrtonosné pasti a G.I. Joe 2 vybírá další oddechovou a nenáročnou chvilku a stíhá si spolu s dalšími hvězdami „v důchodu“ užívat herecké dovolené. Nový trailer navíc přidává více svěžího Anthonyho Hopkinse, sexy čtyřicátnici Catherine Zeta-Jones nebo oscarovou Helen Mirren, která se neštítí zpomaleně střílet obouruč ve smykujícím autě. Jde vidět také mnohem více akce, která v minulém díle víceméně chyběla.
Dean Parisot se nyní po unylém Robertu Schwentkem zdá jako ideální volba na tento vyvážený mix zábavy, akce a nadsázky. Když se do reproduktorů navíc opře AC/DC, nelze než se na tuto oddychovou jednohubku začít potichu těšit. I když dopadnout to stále může jakkoliv - to se dozvíme konkrétně 15. srpna v kinech.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete šestici nových character plakátů.

Originální trailer #2 filmu Red 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY