Jude Law míří na dno Černého moře

Vydáno: 26.04.2013 11:46 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Naposledy se předvedl dokumentem o Bobym Marleymu pojmenovaném jednoduše Marley. Teď se skotský režisér Kevin MacDonald chystá natočit ponorkový thriller Black Sea. O život v něm půjde Jude Lawovi.
O herci Jude Lawovi jsme v nedávné době slyšeli ve spojitosti s připravovaným westernem Jane Got a Gun. Stejně jako rychle vystřídal odpadlíka Michaela Fassbendera, tak ale zase z projektu, který ostatně kvůli skrytým rozepřím v týmu opustila i sama původní režisérka, obratem vycouval.
Jeho diář je tedy zase o něco méně objemnější a může tak naskočit do novinky Kevina MacDonalda. V tomto týdnu se upsal do hlavní role thrilleru Black Sea. V jeho příběhu se stane kapitánem ponorky. Bývala společnost ho vyhodí, a tak se bude muset rozhlížet po novém pracovním angažmá.
Kývne na nabídku tajemného muže, který ho vyšle na dno Černého moře. Právě tam má údajně ležet potopená ponorka plná zlata. Hrdina sebou na palubu naloží ještě skupinu anglických a ruských námořníků. Že si vybral muže, kterým se nedá věřit, mu ale začne docházet až v temných hlubinách moře...
MacDonald právě teď pracuje na post produkci dramatu How I Live Now, ve kterém v hlavní roli uvidíme Saoirse Ronan. Black Sea by měl být hned jeho následujícím režijním působištěm.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY