The Bling Ring se představuje v ještě lepším traileru

Vydáno: 25.04.2013 15:14 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nový snímek Sofie Coppoly The Bling Ring si už za měsíc odbude svou světovou premiéru na festivalu v Cannes. My se prozatím můžeme pokochat novou, tentokrát značně drzejší upoutávkou.
O partě teenagerů vykrádajících domy celebrit už jsme se dozvěděli prostřednictvím úderného teaseru a krátkého klipu s Emmou Watson. Sofia Coppola nyní, necelý měsíc před premiérou odhaluje finální trailer, který se více zaměřuje na samotný příběh.
Z bližšího pohledu můžeme říci, že nepůjde o žádnou prvoplánovou komedii - The Bling Ring ve svém, ani ne dvouminutovém traileru načrtává všechna důležitá témata spojená s filmem. Obsese mladých lidí celebritami, snaha o přiblížení se jejich životnímu stylu, trendovost a snaha o ospravedlnění svého podlého jednání. "Co na to říkala Lindsey?", ptá se dívka vyslýchaná policií v závěru.
Dost zřetelně to připomíná podobné překvapení letošního roku a to odvázané Spring Breakers, které se taktéž zaměřovaly na životní styl dnešní mládeže. U The Bling Ring sice nemůžeme čekat opuštění od klasické hollywoodské narativní struktury, ale i tak se můžeme těšit na další fascinující generační snímek, zde navíc s přesvědčivými hereckými výkony a pár cameo roličkami (Paris Hilton a Kirsten Dunst included).
Dobrou zprávou je, že má už stanovené datum české premiéry, která se odehraje už 20. června.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer #2 filmu The Bling Ring


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY